VIHERNOKKA-blogi

Vihernokka Lotta Lindholm Olen luontoon ja puutarhan ihmeisiin kilahtanut vihernokka. Touhuan, nuuskin ja tutkin kaikkea ruohon­juuritasolta puiden latvoihin, kukkanupuista siivek­käisiin! Kun omat nurkat eivät riitä, livistän kauemmas, välillä kauas muiden maiden ihmeitä ihailemaan.

Blogini täyttyy kokemuksistani ja ajatuksistani jotka syntyvät luonnon ja puutarhan helmassa, mikro- ja makro­maailman maisemista tai mikä minäkin päivänä saa sydämeni sykkimään! TERVETULOA!


Viimeisin artikkeli 1.7.2017 © Lotta Lindholm

Retkeillessä

Kirjaudu järjestelmään

Kommentoidaksesi artikkelia kirjaudu ensin sisään!

Käyttäjätunnus (sähköpostisi?):
Salasana:

 

Jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy!

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy blogin seuraajaksi

Rekisteröitymällä blogin seuraajaksi saat mahdollisuuden kommentoida blogin artikkeleita. Kommentin yhteydessä ei näytetä seuraajan sähköpostia, pelkästään nimi tai nimimerkki. Sähköpostin on kuitenkin oletava toimiva, sillä rekisteröityminen tapahtuu sähköpostin välityksellä. Sähköpostiasi ei käytetä suoramarkkinointi tms. tarkoituksiin.

Nimi tai nimimerkki: Sähköposti:
Salasana:
Salasanan varmistus:

 

Lisää kommentti artikkeliin

 

Resetoi salasana

Jos olet unohtanut blogin käyttäjätunnuksen salasanan, voit resetoida sen täällä. Rekisteröinnissä käyttämääsi sähköpostiin lähetetään resetointiohjeet.

Sähköposti:

 

Aika rientää! Huomaan että blogini päivitykset ovat kovin harvat! Pahoittelen kovasti! Samalla olen kovin iloinen että käyt sivuillani vilkaisemassa olisinko ajatuksiani ja kokemuksiani täällä jakanut. Huomaan että vapaa-aikani kuluu ulkona olemiseen, enkä oikein ehdi koneen ääreen, muuta kuin töiden ja valokuvien merkeissä. Tästä syystä pitkä hiljaiseloni.

Kaikella on aikansa. Tiedän ettei bloginkirjoittamista kannata luvata, ei itselleni eikä muillekaan, jos huomaa viettävänsä aikansa mieluummin luonnossa kuin näppäimistön edessä. Mutta palaan varmaan jossain vaiheessa taas tänne vaikkakin kirjoitukset voivat tulla näillä näkymin ripotellen. Oli miten oli, pyrin kuitenkin viemään mahdollisimman usein uusia kuvia galleriasivuilleni. Ne kertovat enemmän kuin monet sanat mitä näen ja mitä haluan näyttää sinulle ja jakaa sinun kanssasi. Viimeksi olen vienyt Luontokuva-galleriaani runsas määrä Itä-Suomen juhannusvieton kuvia; karhu-, puu- ja yleiskuvien muodossa. Toivottavasti kuvat voivat välittää sinulle hiukan sitä tunnelmaa jonka itse koin Kuusamon huikeassa luonnossa. Käy katsomassa!

Voi oikein hyvin ja nauti kesästä!