fi se 

Hetkien lumoa, paperille tuotuna

Kun tartun kynään ja luon jotain tyhjästä, on tunne taianomainen. On jotain aivan erikoista nähdä jonkin syntyvän paperille edessäni, saavan muodon ja pikku hiljaa "oman elämän".

Kuukkelin synty.

Luomisen aikana voi se, jonka ajattelin luoda, muuttua monta kertaa. Muuttuminen ei kuitenkaan ole tietoisesti minun päätökseni. Se on kuin se tapahtuisi tahtomattani, kuten syntymässä oleva saisi oman elämän ja päättäisi itse muodostaan ja lopputuloksestaan. On aina yhtä jännittävää nähdä lopputulos ja olen aina yhtä lumoutunut siitä että se tulee kynästä, joka on minun kädessäni.

Karhu kuono kasvussa...
Sinikaapusieppo muuttuu mustavalkoisesta värilliseksi.

Kaikki piirustukset ovat originaaleja. Työt ovat lopuksi kiinnitetty paperiin fiksatiivilla. Teosten ilmoitetut mitat ovat leveys x korkeus sentteinä.

Alla olevien myymättömien ja kehystämättömien piirrosten hinta on piirrosten yhteydessä (sis. alv 10 % sekä kotimaan postituskulut). Jos olet kiinnostunut jostakin työstä, voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse lotta@lottalindholm.fi tai puhelimitse 050-345 8304.

Teen myös tilaustöitä!

Vasemmalla erittäin harvinainen lusikkasirri. Oikealla lepäävä mustajalkatylli. Myydyt taulut ovat kehystetty Turun Itäisenkadun kehystämössä.

Klikkaamalla alla olevia kuvia voit katsella niitä lähemmin.Tervetuloa piirrosteni pariin! Toivottavasti viihdyt täällä!

Sorry, only modern browsers.